Варна получи наградата за Жизнен град в Национално проучване Най-добрия град за

...
Варна получи наградата за Жизнен град в Национално проучване Най-добрия град за
Коментари Харесай

Варна - жизнен град, но не и най-добър за живеене! Голямата награда тази година отиде в Русе

Варна получи премията за „ Жизнен град ”  в Национално проучване  „ Най-добрия град за живеене през 2018 година ”  на Дарик радио. Голямото отличие беше извоювано от  Русе

София  е победител в категорията „ Бизнес град ”,  Добрич  получи премията „ Зелен град ”.  Бургас  – за „ Град на знанието ”,  Стара Загора -  за „ Сигурен град ”, а  Ямбол  - за най-хубава пътна сигурност. 

Слушателите на Дарик и читатели на уеб страницата darikradio.bg избраха  Кюстендил  за „ Най- добър град за живеене ”. 

Отличието на Варна е поради демографските индикатори и превръщането на града в обичана дестинация.  Според данните на министерството на туризма през 2018 година над 1,2 млн. души са пренощували в хотелите в града и околните курорти. Ръстът е 6,7 % по отношение на с миналата година. Приходите от нощувки са близо 333 млн. лева, което е повече от 7 % по отношение на 2017 г. 

Министърът на туризма  Николина Ангелкова  връчи оценката на  зам.-кмета на Варна Христо Иванов .  Той посочи, че във всеки един от критериите Варна бележи растеж и премията „ Жизнен град ” е сериозна поръчка за огромната премия следващата година. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 10 секунди) Рейтинг: 54884 | Одобрение: 29799 какъв брой би трябвало да заплати кмета на радиото с цел да ти измисли какъв най- най град си. би трябвало премиите да са за най-мръсен най подкупен най мафиотски и така нататък това е гъзолизене тая ранглиста. най-жизнен град. бахти тъпнята ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР